Domů   RSS   Registrace  

GDPR | Gonap.cz

AKCE A SLEVY    INSTRUKTÁŽNÍ VIDEO 
Nacházíte se zde: www.gonap.cz  » O nás  » GDPR

GDPR

 

Zásady zpracování osobních údajů pro zákazníky společností GONAP spol. s r.o., GONAP TECH s.r.o., a GONAP Trade s.r.o.

Cílem těchto Zásad zpracování osobních údajů pro zákazníky společnosti GONAP spol. s r.o. IČ 60779896, GONAP TECH s.r.o. IČ 04357914, GONAP Trade s.r.o., IČ 03631362, se sídlem Mosty u Jablunkova 1030, 739 98 Mosty u Jablunkova (dále jen společnost GONAP) dle GDPR je poskytnout informace o tom, jaké osobní údaje společnost GONAP (jako správce) zpracovává o fyzických osobách při poskytování služeb, prodeji výrobku a zboží, při návštěvách internetových stránek a kontaktech s potenciálními zákazníky, k jakým účelům a jak dlouho společnost GONAP tyto osobní údaje v souladu s platnými právními předpisy zpracovává.
Dovolujeme si Vám oznámit, že společnost GONAP zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a ode dne 25.5.2018 i v souladu s Nařízením EP a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů („GDPR“).


1. Data a jejich využití

Společnost GONAP zpracovává uživatelská data za tímto účelem:

- Objednání výrobku, zboží a služeb – pro zpracování vašich objednávek týkajících se výrobků společnosti GONAP, doručení zboží, zajištění plnění objednaných placených i bezplatných služeb a komunikaci s vámi v souvislosti s těmito objednávkami atd. zpracováváme adresné údaje typu:
. u fyzických osob: jméno, příjmení, titul, adresa, e-mail, telefon, bankovní spojení, datum narození (jen v případě plnění našich zákonných povinností se správními orgány nebo státními úřady), podpis
. u právnických osob: název obchodní firmy, IČO, DIČ, adresa sídla nebo místa podnikání, fakturační adresa, identifikační údaje zástupce zákazníka nebo kontaktní osoby, kterou zákazník určí, bankovní spojení, podpis a historie nákupu.
Jedná se o data zpracovávaná pro účely plnění smlouvy, ať už se jedná o smlouvu uzavřenou v klasické písemné formě nebo ústně. Data o placených objednávkách zpracováváme rovněž pro účely plnění účetních, daňových a dalších právních povinností určených zákonem.

- Nabídky výrobku, zboží a služeb – údaje (jméno, příjmení, název obchodní firmy, IČO, DIČ, adresa, telefon, e-mail) jsou používány pouze na základě vašich poptávek týkajících se informaci o produktech z naší nabídky.

- Poskytnutí osobních údajů nutných pro plnění smlouvy, plnění zákonných povinností společnosti GONAP a ochranu oprávněných zájmů společnosti GONAP je povinné. Bez poskytnutí osobních údajů k těmto účelům by nebylo možné prodej výrobku, zboží a služeb poskytovat. Ke zpracování osobních údajů pro tyto účely nepotřebujeme souhlas. Zpracování z důvodu plnění smlouvy a plnění zákonných povinností nelze odmítnout.

- Výše uvedené údaje společnost GONAP (jako správce) zpracovává po dobu aktivní objednané služby, zboží nebo výrobku a dále uchovává po dobu nezbytně nutnou při dodržení právních předpisů, zejména zákonů: občanský zákoník, zákon o ochraně spotřebitele, zákon o dani z přidané hodnoty, zákon o účetnictví.

- Pro zpracování osobních údajů společnost GONAP výjimečně využívá služeb dalších zpracovatelů, kteří osobní údaje zpracovávají výhradně na základě našich pokynů, zejména se jedná o partnery zajišťujících přepravu objednaných výrobků a zboží.


- Společnost GONAP má ve své provozovně v Mostech u Jablunkova č.p. 1030 umístěné kamery z důvodu oprávněných zájmů společnosti GONAP za účelem ochrany našeho i Vašeho majetku a osob pohybujících se v provozovně společnosti GONAP, což je současně náš oprávněný zájem. Provozovna, kde jsou kamery umístěny je označena upozorněním. Záznamy z kamer společnost GONAP nezpracovává.


2. Zabezpečení dat

Ochrana vašich údajů je pro nás klíčová, proto vynakládáme maximální úsilí pro zajištění jejich bezpečnosti. Plně využíváme technická i organizační opatření pro prevenci neoprávněného přístupu k těmto datům a zamezení jejich zničení nebo zneužití. Způsoby zabezpečení vašich dat jsou také pravidelně kontrolovány.

Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné při plnění smlouvy, na jejímž základě Provozovatel poskytuje službu a jejíchž smluvní stranou je Uživatel, jako subjekt osobních údajů.

 



 


spolupracujeme:
detail obrázku

www.tesnici-systemy.cz

GONAP spol. s r.o.

Mosty u Jablunkova 1030, 739 98 

 

IČO: 60779896  |  DIČ: CZ60779896

Zapsán v OR KOS v Ostravě, oddíl C, vložka 6554

Telefon: +420 558 368 040
Fax: +420 558 340 261

 

E-mail: info@gonap.cz
www: www.gonap.cz

 

GPS: 49° 30´  30.298"N, 18° 44´  59.374"E


 Tato stránka používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklamy cookie. Jejím používáním s tímto vyjadřujete souhlas.